ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΕΜΑΣ

e-Marketing Center
Ψηφιακές λύσεις μάρκετινγκ.

Μια δυναμική, καινοτόμα ομάδα επαγγελματιών μάρκετινγκ, με εξειδίκευση στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ & ιστοσελίδων. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε μια πετυχημένη επωνυμία, online και offline.

Το e-Marketing Center είναι μέρος του Ομίλου Λαρδόπουλος.

 

Η ΙΔΡΥΤΡΙΑ
ΜΑΣ

Χρυσάνθη Λαρδοπούλου, Ιδιοκτήτρια
& CEO του e-Marketing Center.

Από τον Οκτώβριο του 2019, εργάζομαι επαγγελματικά στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, προσφέροντας υπηρεσίες στους τομείς των Social Media, της διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του Performance Marketing, του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του Google Ads, του μάρκετινγκ περιεχομένου και της σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων για ηλεκτρονικά εμπορικά καταστήματα και ιστότοπους.

Το 2019, αποφοίτησα με Άριστα και ΣΔΣ 8,71/10 (Βαθμολογικός στην Τελετή Αποφοίτησης, 2019) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (DMST) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και πρώην φοιτητής ανταλλαγής Erasmus+ στη Σχολή Διοίκηση (SOM) του Πολυτεχνείου του Μονάχου (TUM).

Όντας παθιασμένη με τη δουλειά μου και φιλόδοξη, ψάχνω πάντα για νέες προκλήσεις και δεν σταματώ ποτέ να κυνηγάω τα όνειρα και τους στόχους μου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

Brand Management, Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο | MSc in Marketing στο ALBA Graduate Business School | Τάξη Valedictorian (BSc) DMST στο AUEB Επί του παρόντος: Επιχειρηματίας / Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του e-Marketing Center Agency

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1. Δημιουργός περιεχομένου - Marketing Agency / Cyprus · Freelance

2. Διαχειριστής - Greek e-Commerce Association · Part-time

3. Υπεύθυνη πωλήσεων στην Apple - iSquare SA - Apple Επίσημος Διανομέας για Ελλάδα & Κύπρο · Part-time

4. Ασκούμενη Βοηθός Έρευνας - Centre of Planning and Economic Research (KEPE) · Apprenticeship

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αυτά ποικίλλουν από την επωνυμία έως την ανάπτυξη ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και τη διαδικτυακή διαφήμιση για την ψηφιακή παρουσία προσωπικών και εταιρικών σημάτων.

Find Out More

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Επιχειρηματίας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, που θέλει εξειδικευμένη ομάδα, για να πετύχει τους στόχους μάρκετινγκ και πωλήσεων του.

Find Out More

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ LARDOPOULOS GROUP

Είμαστε μέλος του ομίλου Lardopoulos Group. Προσφέρουμε πλήρη ψηφιοποίηση επιχείρησης, λογισμικό, συσκευές και τρόπους πληρωμής.

Find Out More

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

    @e-Marketingcenter

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No feed found.

    Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.